Over mij

lk ben Sonia Promkova, al 13 jaar woonachtig in Maastricht. Mijn achtergrond is kunst en design. Na 15 jaar werkzaam te zijn als grafisch vormgever heb ik besloten om mijn horizon buiten het computerscherm te gaan verbreden en iets helemaal anders te gaan doen.over mij

Na het slagen voor al mijn theorie- en praktijkexamens, heb ik de 1 jaar lange opleiding Basis Pedicure succesvol afgerond, en mijn diploma behaald. Ik ben heel blij om eindelijk de deuren van mijn voetverzorgingspraktijk TipTop Voet te openen.

Ik vind het verzorgen van de voeten ontzettend leuk en het geeft me ook veel voldoening. Aandacht voor detail vind ik heel belangrijk in dit soort werk, en dat heb ik gelukkig van mijn designwerk overgenomen.

Om up-to-date te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen en trends in mijn vakgebied, blijf ik regelmatig diverse workshops en cursussen volgen. Op deze manier kan ik steeds meer voor mijn cliënten betekenen.

TipTop Voet biedt diverse pedicurebehandelingen voor zowel gezonde voeten als voor voeten met problemen, zoals ingroeiende nagels, schimmelnagels, overtollig eelt, kloven of likdoorns. Een deelbehandeling, waarbij alleen het probleem wordt behandeld, is ook mogelijk.

Als extra’s bied ik diverse cosmetische behandelingen aan, zoals verschillende soort maskers, voet- en onderbeenmassage, en het lakken van de nagels. Bij mij kunt u ook terecht voor voetverzorgingstips en advies over geschikte producten voor uw voeten, die bij mij te koop staan.

En tenslotte, ik spreek vloeiend Engels en Spaans. Dus ook internationals zijn meer dan welkom 🙂

• Ik mag geen diabetici behandelen.