Over mij

lk ben Sonia Promkova, al 16 jaar woonachtig in Maastricht. Mijn achtergrond is kunst en design. Na jarenlang werkzaam te zijn als grafisch vormgever heb ik besloten om mijn horizon buiten het computerscherm te gaan verbreden en iets helemaal anders te gaan doen. En zo werd TipTop Voet in mei 2019 opgericht.over mij

Sindsdien werk ik met veel plezier in mijn pedicurepraktijk aan huis waar ik aan jong en oud mijn diensten kan aanbieden. Ik vind het verzorgen van de voeten ontzettend leuk en het geeft me ook veel voldoening. Aandacht voor detail vind ik heel belangrijk in dit soort werk, en dat heb ik gelukkig van mijn designwerk overgenomen.

Om up-to-date te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen en trends in mijn vakgebied, blijf ik regelmatig diverse workshops en cursussen volgen. Op deze manier kan ik steeds meer voor mijn cliënten betekenen.

TipTop Voet biedt diverse pedicurebehandelingen voor zowel gezonde voeten als voor voeten met problemen, zoals ingroeiende nagels, schimmelnagels, overtollig eelt, kloven of likdoorns. Een deelbehandeling, waarbij alleen het probleem wordt behandeld, is ook mogelijk.

Als extra’s bied ik diverse cosmetische behandelingen aan, zoals voet- en onderbeenmassage of het lakken van de nagels. Bij mij kunt u ook terecht voor voetverzorgingstips en advies over geschikte producten voor uw voeten, die bij mij te koop staan.

Verder dan naar de eigen voeten kijken? Dan kunt u bij mij of in mijn online winkeltje: www.bobolinksudio.com ook mijn handmade creaties kopen, zoals eigen design gezeefdrukte t-shirts, tassen en meer.

En tenslotte, ik spreek vloeiend Engels en Spaans. Dus ook internationals zijn meer dan welkom 🙂